Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáš Flaška ... je vidět, že nejsem zrovna zdatným pisatelem, pokud jste z mého textu odvodil, že jsem rozpálená do běla... spíš znechucená těmi devadesátkovými móresy ;-)

0 0
možnosti
Foto

Víte, kdo změní stranický dres během volebního období, je pro mě neduveryhodny. Tím myslím i prosté opuštění strany. Pokud to už muselo být, měla jste rezignovat i na post zastupitelky. Ta strana Vas tam dostala a měla proto nárok tam mít i nadále svého zástupce. Pokud se odklonila od nějaké politiky tak určitě rozhodnutím většiny v té straně. Nemám proto vzhledem k Vašemu postupu důvěru ve Vaše tvrzení.

0 0
možnosti
Foto

Hm. Je někde vyjádření protistrany? Asi je čas ODS zase volit. Zdá se že někoho rozžhaví do běla a to je vždy dobré znamení.

0 0
možnosti
DR

ODS a rozžhavit do běla? Ale toš pane Flaška, to snad ne. To snad totiž ani nejde, tahle sestava komiků je spíš úsměvná.

1 0
možnosti
DR

Možná že je to všechno v rámci minulých volebních hesel modrých ptáků a tj. "Odhodlaně - důsledně - spolu." anebo „Silní v programu, pevní v principech, můžete se spolehnout“.;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1149x
Od roku 2010 zastupitelka MČ Praha 2. V období od května 2012 do března 2015 místostarostka Prahy 2 s kompetencemi v oblasti školství a volnočasových aktivit.

Manželka a matka. Osoba samostatně výdělečně činná v oblasti marketingového poradenství, která v posledních dvou, ale prakticky v posledních pěti, letech věnuje veškerý volný čas Praze 2.

16.3. 2015 na funkci zástupce starosty rezignovala z důvodu zásadního odklonu regionální organizace od volebního programu TOP 09 na Praze 2 . Do června 2015 členka TOP 09.

V současné době působí jako nezávislá zastupitelka na Praze 2.

 

Seznam rubrik